Essensen

GBS-Mureren er et mindre murerfirma, der har til huse på Horsens-egnen. Størrelsen gør os super-agile, hvilket betyder at beslutninger kan ske "nu", og at vi lynhurtigt kan ændre kurs, hvis et projekt ændrer sig. Vi er den lille og vågne!

Slogan?

Kundens ønske frem for alt, siger nogle. Vi si'r faglighed først! Dermed bliver dine ønsker og ideer - i samarbejde med vores ekspertise - til det færdige projekt, af den bedst mulige kvalitet. Faglighed betyder derfor også, at du fra os vil møde både med- og modspil. Medspil i idé og koncept. Og modspil når vi mener, at der bliver gået for meget på kompromis med kvaliteten.

Planlægning og strukturering viser sig oftest af være den bedste vej til det optimale pris/kvalitet-forhold.

Og hvad ka' I så?

Vi udfører alle typer af murerarbejde: sokkel-, murer- og flisearbejde, restaurering af bindingsværkshuse, facadeisolering, fliseløftning o.l. Alt arbejdet forgår naturligvis i fuld overensstemmelse med produkt- og byggeanvisningen.

Derudover tilbyder vi også alle former for rådgivning, der ligger udover "sten og mørtel". Det kan være valg omkring materialer og kvaliteter; og bestiller det også gerne hjem efter ønske. Vi holder nemlig af at holde alle muligheder åbne. Fleksibilitet for kunden er helt i vores ånd!

Udover at sætte en ære i det udførte arbejde, sætter vi også en ære i alt "det udenom". Vi sørger for oprydning og bortskaffelse af materialer, og forlader hver dag pladsen/stedet pænt og ryddeligt.

Som en del af kundens sikkerhed, er vi naturligvis medlem af Byg Garanti.

Tilfredshed hos kunden betyder alt. Uden glade kunder kan vi lukke og slukke. Derfor skal både samarbejdet og det færdige produkt kunne være til glæde for alle parter. Vi vil jo gerne ha' du ringer igen.